Circular Computing


Alle computere leveres med en ny overfladebehandling og fremstår visuelt i en hidtil uhørt høj kvalitet, samt leveres med nyt LCD-panel, ny SSD og nyt batteri

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

1

Vores mission er enkel. At levere førsteklasses produkter af virksomhedskvalitet, der ikke koster jorden. Vi ved dog, at vores mission ikke vil lykkes, hvis vores produkter ikke leverer.

Mange renoverede produktleverandører hævder at levere den højeste kvalitet. Vi går videre ved at integrere innovation, præcision og markedsledende standarder i hvert trin i vores unikke renoveringsproces, så vores kvalitet er uovertruffen.

Dagens bærbare computere er allerede perfekt egnede til formålet. For os betyder bæredygtig databehandling at forlænge den brugbare levetid for virksomhedens it ved at designe forældelse og tackle eventuelle barrierer eller forbehold blandt verdens største it-forbrugere.

For hver bærbar computer, vi leverer, planter vi 5 træer med vores genplantningspartnere WeForest og One Tree Planted og er forpligtet til projekter i Indien, Afrika og USA.
Disse træer hjælper med at kompensere for den arv, der er inkorporeret i CO2-emissioner, der blev frigivet i den oprindelige produktion og brug af den bærbare computer.
Når træerne modnes, kan de potentielt absorbere nok CO₂ til at kompensere for i alt 15 års brug af den bærbare computer.

Vi ønsker at skabe innovative, skalerbare og varige IKT-løsninger, der gendanner skovlandskaber af hensyn til klimaet, vores planet og mennesker overalt.
Træerne er dog kun en del af fordelen - disse genplantningsprojekter giver ellers sårbare samfund mulighed for at skabe bæredygtig generationsrigdom.